Sunday, February 6, 2011

Jõudsin just koju :) , mõtlsin et hakkan kitarri mängima , aga mai viitsi otsaid netist neid asju kuidas meelde tuletada , häälestada oskan igaljuhul .. japs . Aga mingi läskime grete solli , ootasime seal mingi 50 minti sest siuksed järjekorrad olid :) aga jälle veidike pruunim :)
siis hessis ja hellitasin lootusi ja siis pettusin jälle , Ajaaa nägime Kevin Aloed ka , uuuh , ta oli vähemalt kena :)

i want it all back

Nojah , kaua pole kirjutanud ..
nüüd mingi lampi mõtlesin hommikul koju kõndides et võiks ju blogisse kirjutada jälle , siis mõtelsin kasutajanime ja parooli peale , kuna sellega parooliga on seotud lähedane inimene , siis meenus ka see kähku , muidu vahepeal on kõik normaalselt läinud , väljaarvatud see neljapäev .. :( Andre :´(
Ei tea enam üldsse mida tunnen ja mida ma teha tahan , õnneks on mul sõbrannad , kes korrutavad et saa üle , aga ma ei suuda lihtsalt , koguaeg on nutt kurgus .. pisaraid on olnud selle kolme päeva jooksul ikka kohutavalt , ma arvan et kui oleks need kõik vanni nutnud saaksin seal präägult leboda .. aga jah , mai suuda temast üle saada , võibolla isegi ei taha .. Ma ei tea ju mida tema arvab , sest ta on mu vastu nii ülbe ja arvab et sellega on kõik parem , ei see teeb asja veel hullemaks , ja see samuti et näen igalpool asju mis meenutavad Andret või seostuvad temaga ..
Grete räägib koguaeg mulle ja hannale et lõpetage ära see taga nutmine , nad ei ole teid väärt , nad käituvad teiega nii ülbelt , ja teie olete ikka nendejärgi hullus , mis doimzz naguu ?
aga kui keegi on midagi sellist läbi elanud ( olnud mingi 9 kuud poisiga koos ja poiss jätab maha su )siis palun aidake mind ka sellest üle , sest mai tahaks nelja aasta pärast oma sõbrannale nii vastata et andre ja ta uus tüdruk võivad seal olla , kui nad mind välja kutsuvad .. :(:( Tohutult kurb .