Tuesday, July 31, 2012

You can stay here-right next to me.

Nii palju küsimusi, aga mitte ühtegi konkreetset vastust. Varsti saab suvi läbi ja siis peab ju midagi muutuma, kõik ei jää endiseks, peab langetama otsuseid ja ma lihtealt ei oska mõelda, ega langetada valikuid. Millestki tuleb loobuda ja midagi tuleb saavutada. Jälle peab ennast sundima ja pingutama. Aga milleks see kõik kui sind siis enam siin pole? Mitte keegi teine, peale minu, ei saa öelda, mida ma tegema pean. Ehk siis see viimane kuu on nii segane.

Monday, July 30, 2012

Ongi läbi?

Sest kõik läheb nii kiiresti, mitte midagi ei peatu-isegi mitte korraks, igast võimalusest tuleb haarata ja näha vaid head. Super päevad Hiiumaal koos Paavlite ja muude loomadega, surmahirmus üleelatud välk tünnisaunas, musi igatsesin kaaa, ujumas sai ka käidud, getteri autosõitu talutud, taaskord väike autoõnnetus Haapsalus, 3 tundi praami ootamist, paljupalju head muusikat, liiga palju õlut, päike ja rand, regge tants rannas, ohjeldamatu söömine, koogi tegemine, alias(Y). Ja mis paneb mind siis mõtlema selle peale, mis sina tegid?

Wednesday, July 25, 2012

Monday, July 23, 2012

2010-2011

Kustutasin just selle igava jutu ära ja tulin mõttele lisada siia igast lahedaid vanu pilte, mis mu blogis on olnud juba mingi 343 korda, aga mind üldse ei huvita, mis mõttega mul need muidu üldse arvutis on?? :D:D:D:D:D Ja ma võtsin mingi 6 kilo juurde täna ma arvan, terve päeva olen söööönud ainult...
See on nii naljakas, kuidas iga pildiga tuleb erinev emotsioon ja meeleolu, kuidas tulevad need vanad-vanad ajad ja asjad meelde, aga samas väga lahe jah :)))