Monday, August 27, 2012

Tagasi alguses.

Ühtegi pilti, filmi ega laulu pole arvutis.. Mitte midagi pole.
Tv3 laulu paluks.

Eile tuli igatsus jälle.
Käisime Hannaga söömas, siis sain Eedikuga kokku ja saime Jörgeniga kokku, tegime veits tsillaxxi pässas ja tegime avastusi, heietasime kooli..jalutasime Eedikuga pärast 27 peale, läksime vanakale käisin võpsikus :D:D ja siis käisime nii rahulikus ja kurvas kohas.. Hiljem ostsime süüa ja siis saime Gretsikuga kokku, tulime mookale ja ns rääksime juttu. Hiljem läksime mäkki ja pärast rääksin musiga ka :) :)



You're everything i need and more, i'ts written all over your face.



Ja usaldus on ülehinnatud.

Sunday, August 26, 2012

Tuesday, August 14, 2012

Girl you really turn me on.

Nali nalja otsa, pidu peo järgi ja alles on ainult igatsus..
Ainult paar päeva veeeeeel, lohutus missugune.
Aga selle eest on vahepeal pidu ja värke olnud nii, et tapab :D
Pole arvutisse ka ammu sattunud niimodi pikaks ajaks, et jõuaks blogi kriblada ja nüüd kui siia sattusin, pole nagu midagi öelda. Aga jah, täna toimus läbimurre, wohoo, viisin paberid kooli ja 11 klass hakkab peale! ;);)Muidugi koos 10-ndaga esimesd 2 kuud, aga pole hullu :) Väga uhke enda üle :)
Vottt, muidu olen suht psühhari autopagassis sõitnud ja pumbajaamas käinud ja catis ja aroni süntaril ja hookahis ja linnapeal ja plubis naersime ühe tauniku üle, sest need vetsud on tõesliselt lollakas ja söögiplatsil sööme ns kaks burxi järjest :D:D:D nooooojah, kõik suht norms ekss :):)
Aga jah, pilte ei saa lisada, kuna etu pani oma blogi mulle kinniseks ja getter ei pane pilte üles..

Monday, August 6, 2012

Igatsus on piiritu aga mõtlemine aeglane.




Ütleks niipalju, et piltidel on varese päästmine ja siili kurb surm.. Ülejäänu on ns mingi lamp..




pfpfpfff, palju on toimunud jälle.
Igaljuhul, kolmap-esmasp. veetsime Sassiga temakal aega, käisime Miamis, müramaal, rannas, bensukas käik venis ka kuidagi moodi 4tunni peale, mängisime Playing with fire ja TANKS!! Sööma läksime neli tundi ja suitsule 3, sest voodi oli liiga mõnus, et sealt tõusta.. Google translate on ka väga huvitav asi millega trikitada, Joosepi juures käisime ja Reino juures grillimas ka. Istusin võrgukal kõige parema koha peal vahepeal wohooooo:D:D:D:D Sass tegi laua ja atv-ga lahedadid trikke vees ja oli ns nunnu :) Muidu avastasime ns uusi lahedaid sõnu ja laule.. ja stressipall on ka lahe. Pildid on muidugi Sassu digikas -..- niiet, neid ma vist enne paari aastat ei näe -.- ehk pildid tulevad esmaspäevast, jejejoujeje..Arvuti on ikka katki, sellega mingi veelhullem jamps kui iss alguses arvas, jube kurb.. Istun nüüd õe läpparis ja suren igavusse suht.. Täna oli pingeline päev, õhtu läks veits lapesse kui emotsioonid vaheldusid, aga loll jutt ja tee käivad ju kokku :D:D

Wednesday, August 1, 2012

Kas tulevik on võimalik, kui olevik on minevik?

Miiiiiis toimuub, eksole, väga halb on olla..
Aga pole hulllllu :D:D
Et eile käisime siis etuga johni juures, nalja sai ja jooki sai ka kuidagi palju ja siis umbes nelja ajal otsustasime ära liikuda sealt, mina muidugi targa peaga hääletasin meid mendibussi peale :)) Toredad politseionud viisid meid aga hea meelega laagrisse :)) Edasi liikusin ma Hanna poole, teepeal nägin surnud siili, toimetasin ta turvaliselt tee serva, ta oli tiine ka veel :(((((( Vot, siis nautisin seda vastikut kanepi haisu, aga samas sai üle pika aja hannaga räägitud ja andu ja teiste lahekate lolli juttu kuulatud :D:D Kell seitse jalutasin koju, leidsin postkastist nii toreda kirjakese :D:D Hommikul lasin arsti ja kirjasaatja üle :D Vot, kokkuvõteks oli väga viispluss õhtu. Pilte tahaks ka näha juba jaaa :D:D Aga loll tunne on kõigile sellist kelpsi ajada.. Agaaaaa, täna võiks ju siiski johni sünnipäeva tähistada jälle :D:D Ja musiiii tuleb ka tagasi, selle üle on kõige parem meeeel :))