Thursday, May 31, 2012

The day I, first met you, you told me, you w'll never fall in love.

See super õnnetunne tuli tagasi,eile oli taas vapustav päev, ainult digikas ununes koju :( Alustuseks siis mõnulesin üks kodus, vahepeal rääkis Sander muga juttu ja kutsus välja meid :)) Peale tuhandet asjatoimetust igalpool, saime siis kokku Hannuse ja Sassuga, siis läksime Getteri juurde ja tegime vessi siis tahtsime pelku saada, aga jah, need ummikud olid päris jõhkrad ja ulme pissihäda oli :D:D Kui kohale jõudsime, selgus, et pole vaja enam minna sinna.. Läksime piljardit mängima, peaksin märkima, et olen tunduvalt halvemaks muutunud oma löökidega :D:D Peale pela ja õlle lürpimist tegime räägus väiksed burxid. Siis mustika alla ja poodi, uued joogivarud käes, hakkasime neid lahendama, peagi saabusid ka Inks, Päike, Janek ja keegi veel.. Tsillisime kuskil(dunnnnar) ja siis lasime autos lepsi veits ja peale seda läksime Vääna-Jõesusse. Seal oli mõnus pralle, mõnusad naerukad ja suuuur kiusatusele vastupanu. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Vahepeal võtsime Ellu ka peale. Jah, tagasi laagrisse jõudsime muidugi varavalges, no pool viis ja siis rääksime Hannusega ja Sassuga juttu veel mõnusad tund pool, saime lahedaid tätokaid endale kätele ja avastasime uusi võimalusi kuidas autos lebo lasta, juhatasime rekkajuhile teed ja nalja sai palju. Umbes poole seitsmeks tulime minu juurde ja Etu jäi magama -.- mina pidin hommikul kooli jõudma, niiet jah, magamisest küll midagi välja ei tulnud.. Koolis oli samuti supercool ja mõnusad promillid on siiamaani sees, kõik oli veel naljakm kui tavaliselt :D:D:D:D Jah, ühesõnaga.. SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERMEGAHÜPEEER!! Ja täna ootan siis Rene kõnet, et streedile ka minna ikka :D:D loodetavasti elan selle kuidagi üle.. Niiiiiii palju plaaaane on ees..

Wednesday, May 30, 2012

Meenutades meenub vaid hea, kustub halb ja kaob pea.

Tahaks laulda lihtsalt täiega, kogu südamest, niiet pisarad hakkavad voolama ja ma ei saa mitte midagi teha. Selleasemel kuulan ma seda ülicooli laulu, mida ma varsti vihkama hakkan ja oskan sealt ainult reffarit.. Su vastus oli ka päis pikk, niiet nüüd peab vist Etu välja viskama :D:D:D Ja ma tõesti ei oska hinnata seda aega kui mul on tõsiselt hea olla ja ma olen õnnelik :)))) Aga eks ma õpi!

Monday, May 28, 2012

Supper päev, parandasin jälle kaks ainet ära ja koju jõudes teatas mu voodikaaslane Etu mulle, et lähme Hannuse ja Sandriga jeti ja lohega sõitma :D:D Wohoooo, et siis männikule minek nüüd :):) Et siiiiis jah, väga perfff kõik :) Õnnelik ja parandamisvaimus tütarlaps :D

Sunday, May 27, 2012

Armastan seda nv-d ja liiva!!!!

Niiiiii, jõudsin just koju Türisalust.. Päris vägev tripike oli ;) Alustasime siis reedel peale kooli linna minemisest, ma sain rahhi ja siis läksime gretsi tööjuurde sööma :) Siis seisime bussiga tunni ummikus ja tulime minukale, pakkisime asjad ja Etu poole :D pakkisime seal ka asjad kokku ja siis hakkasime liiiiiiikuma :) Alguses saime mingite lahekate peale, kes meile häletamisest lugusi rääksid, edasi läksime rekkaga, WOHOOOOOOOO haigelt coolid lätikad/leedukad olid :):) Siis kuskil teeotsas nägime minegeid Etu tuttavaid, Klairet ja Gabriellat, kellel oli haigelt lahe väike vend, kelle süntarile me kindlasti lähmeeee ja siis ema ka :) Jõudsime siis päikeseloojanguks kohale :D Liikusime pangale ja saime Mareki ja Marioga kokke :D Siis käisime Türisalust läbi ja võtime rohkem juua kaasa ja liikusime poe juurde, nägime veits kohalikku rahvast ka, no seda rohkem vist näha ei taha :D Läksime edasi Mario ujuurde, tegime vessi ja kütsime kaminat suht hästi :) Hiljem vaatasime JC2-si ja siiis ma olin päris purjakil juba :D:D:D Läksime siis Türisallu ja ma sain ikka aru kui väga ma Cadillaci armastan, oehhh, no tõesti ei soovinud sealt autost välja tulla.. Laupäeval ärkasime ülesse ja pävvasime veits ja tegime tööööööööd, jaa, rakset tööd, sain isegi villipoisi endale ja :D Niiii,siis grilisime, käisime poes, pikutasime, laisklesime, niitsime, riisusime.... peale seda, tuli kõne Mariolt ja läksime poe juurde, sealt edasi Mario juurde, jõime sealt veits ja siiis liikusime Murastesse Koppli poole,siis viisime Hannuse õe koju, sealt mingi aeg Sandri maja ette ja siis Mari juurde. Getter, Anett ja Kaarel ja Hannus ja siukseid veel.. siis tulid Ennu, Andre ja Sander. Nalja sai ja ilu sai ka vaadatud :):) Kell seitse hommikul hakkasime siis jala kõndima ja mingi kolm km jõudsime maha kõndida kuni taxxxxi meid peale võttis, vähemalt saime tasuta ja kiiresti kohale.. Jõudsime siis mingi kaheksa ajal Türisallu, mõnssss oli rulli keerata ennast :D:D:D Täna hommikul ärkasime ja otsustasime varakult randa minna, läksime randa ja varsti saime kõne Sandrilt, tahtsid kohtuda meiega ja siis nad tulid ka randa, vesi oli haigelt soe ja tegime väikest veesõda, pärast joonistas Sander Etu ja minu näod rannaliivale ja siiiiis kogusime liiva kotti ja liikusime :D:D Kõndisime siis uue Cadillaci juurde ja see jamas :( Hannus oli päris kuri, et ta isa auto võttis, rääkis pikalt ja kaua, et oleks pidanud ikka enda oma võtma.. Kuidagi saime Türisallu sõidetud ja siis pakkisime asjad kokku ja hakkasime Tallna poole hääletama. Viie mintsa pärast olime auto peal jaaaaa Tallinna poole teel, kolm toredat noormeest kutsid meid endaga grillima stromkale, seda aga kahjuks ei suutnud teha.. Nüüd kodus lõpuks ja ülivässu aga männikule tahaks küll Jetiga paaru tegema minnna teiega :D:D:D www.youtube.com/watch?v=hA4LYcFSnlk Loooooooob meeleolu ja menutab Sind ;) Alustasime..
Leidsime maast prillud :D:D
Hääletasime :D:D
Läksime kurjaks ja saatsime kõik VITTUUUUUUUUUUUUUU :))))))))
Ilusad joonistused bussaris, keset Harkut ;)
Bioloogiaga vallatlemas :)))
Meie REKKKKKA ;)
Rekka pealt maha saadud ja näpud uuesti püsti.
Sitahais ajas pea nii segi :D:D
Õnnelik, et kohale jõudsime :)
VOT, SEEE PÄIKESELOOJANG :o
Mario juurde jõudes, kui sääskede eest varjule saime :D
Panga peal, väike pralle
Mauntsi lamp ja Hannuse sitane gin.
Tegin oma lemmiktööd ;)
WEEEEEED ;)
crocsid..
Etu sai uue sõbra :)
Pesime ennast, nagu vanal aal ehtsad maakad...
...ja nõusid :D:D:D
Käisime rannavaadet ka nautimas :D
Etu jalg ja harjajälg :D:D
Mina ja Etu, Sandri silmade läbi :)))))
TAGASI TALLINNAS ja nii kurvad :(
Niiii.. ma ilgelt kuri ja vihane, suutisin kuidagi kõik hääletamise pildid ära kustutada, väga jubedalt kuri enda peale.

Thursday, May 24, 2012

Kes teab, võibolla ongi see üks parimaid tundeid kui su sõbranna on õnnelik ja kui sul endal on päeva jooksul kõik hästi läinud. Tegelikult õnne leidmine, ei ole kuidagi vajalik, kui on aeg, tuleb ta ise- täiesti ootamatult. Ma loodan südamest, et see on tõesti nii hea nagu loota võib, nagu tavaliselt vaid unistustes, unenägudes ja parimates mõtetes on. Südames pesitseb selline tunne, nagu ka minuni oleks see jõudnud, võibolla on asi teiste õnnes ja minu lootustes. See on parim tunne maailmas, kui miski hea tabab sind täiesti ootamatult, kui sa pole isegi sellest unistanud või selle peale lootnud-kõik muutub ühtäkki jälle selliseks nagu lapsepõlves.. Pole neid ootamatusi, on vaid tegelikus, millest sa loobuda ei soovi.
Kas just siis tuleb võimalus, kui oled juba alla andnud? Kas just siis näed sa asju selgemalt? Kas mingil hetkel loksub kõik ise paika ja paraneb? Kas tõesti uskuda või pöörata selg? Kas nautida järelejäänud aega või pingutada ja nautida hiljem oma saavutusi? Kas on võimalus vaadata asju teiselt poolt ja paremini? Kas inimesed suudavad sind edasi mõjutada, nagu nad seda hetkel teevad? Kas elu polegi nii karm kui see vahel paistab? Kui uskuda muutub kõik paremaks? Tahaks neid vastuseid ja piiritut mõtlemist.
Täna saime siis väiksed naerukad tibukesega, kui kuulsime, et ma olen rase, seda enesele teadmata, päris palju nalja võib pakkuda, kui sa teiste elust nii palju tead ;);) Aga jah, muru sai niidetud ja siil päästetud, vähemalt 40 sääsepunni juurde ja veidike päikest ka, tänudtänud :)))

Wednesday, May 23, 2012

Kas keegi ütleks mulle õnnevalemi?

Ilusad pulmad olid. Šhampus oli ka hea. Kass Jaak ja Artur on mu lemmarid :) Tahaks murutraktoriga niita ja tööle minna. Kui miski ei muutu siis ma lähen hulluks. Aga tappev valu kõhus teeb mu tõsiselt rõõmsaks, loodetavast tähendab see head!

Tuesday, May 22, 2012

You gotta love beeing You, do it like I do.

Ja ma lihtsalt ei jaksa enam koolis käia, see mure painab ka nii kohutavalt.. Ei julge öelda ega mõelda.. Samas miski tõmbab sinu poole, aga miski ütleb kui vale see on. Tahaks julgeda äärtel kõndida ja uuesti riskida. Tahaks sinuga päikest vaadata ja unistada.
Iga päev, iga tund, iga minut, iga sekund tunnen kuidas see tunne kaob.
Why should I care what the say?

Saturday, May 19, 2012

Eile oli selline päris mõnus päev/õhtu/öö :) Alguses pidime Cleni, Oliveri, Jani, Palo ja Odariga Väänasse minema, aga ei. Peale Rongaga rääkimist selgus, et ka Sommeriga ei saa, tuli siis ise talle sõnumineerida ja selle peale toimus kiire reageerimine, läksime järvele ja asusime nõmme poole teele. Kohtusime Heintsi, Kilu ja Rongaga, läks siis sõiduks Vääna-Jõesuu poole. Lahe muss oli autos, palju roppusi :D:D Ekslesime keset metsa ja randa, kuniks jõudsime kohale :) Etu jäi kuidagi kiiresti täis :)) Armusin sellesse kitarri poissi kõrvuni ära :D:D:D Ülimõnus lõke, kahjuks kukkusid kellegi viinerid lõkkesse :( Grets, Sommer, Ronk, Kilu ja Heints tõmbasid kahe(vist midagi sellist) ajal naaksu.. Kuna me Etuga eriti midagi ei jaganud, otsustasime, et kõnnime pärast 7 kilti jala, suva ju :D Vahepeal oli väike telgi intsident, u know :D:D:D:D:D:D:D:D:D siiamaani ajab naerma :D:D Liikusime siis nelja ajal metsas ekseldes parkla poole. Kohtasime mingit poissi kelle nimi kuidagi ei meenu, rääkisime veidike juttu ja saime ennast ta sõbra auto peale, üliüliüli lahe, et nad tagasi tulid ikkagi :D Jõudsime Türisallu ja panime veits paksu taga :D Päris palju tuttavaid oli seal, oeh.. Jan, Getter, Elo, Etu muidugi, Rene, Mario, Odar, Oja, Rainer, Saimon jne... Mõned sõbrad läksid peaaegu kaklema.. Poole kuuest hakkasime siis Tallinna poole liikuma,Jaks pani sliipi autos rahulikult:D mõnus kihutamine toimus :D:D Teepeal vallutasid poisid paar posti ja bussipeatuse :D:D Jõudsime statti, kus toimus ka väikestsorti autopesemine :D:D ja ostsime ohtralt süüüüüüa, viiner kukkus kätte, aga ikka oli hea :D:D:D:D:D Vot, pildistada ei jõudnud kahjuks, ainult koduteel tegime oma läbimärgadest jalanõudest picci :D Phm, joppas räigelt, sest planeeritud polnud midagi :D:D