Friday, December 27, 2013

Nii, teen siin suurpuhastust, nii oma telefonis, toas ja mingismõttes ka elus.
Jõulud olid timm, kõht mõnusalt ees jälle, tunnen suht trullakalt ennast, uuest aastast lähen trenni jälle, ennem lihtsalt pole aega.. üldse pole viimaselajal väga aega, väärtustan nüüd palju rohkem neid hetki, kui saan lihtsalt kodus olla ja ei pea mitte midagi tegema :)
Aga nagu mul tavaks, siis nädalas on 1-2 täiesti vaba päeva( vaheaeg ju siiski), need päevad vedelen kodus ja mõtlen, et varsti hakkan koristama.. mida kunagi ei juhtu :/
Täna siis võtsin ennast lõpuks kokku, kustutasin telost kõik pildid, tõmbasin uued laulud, jõuan isegi blogi kirjutada, koristasin toa ära, pesen kõik riided ära, mis juba 3 nädalat mustapesukorvi kuhjunud on.
Õhtul lippan tööle, täna on selline eriline tööpäev, et olen viimast päeva jõhvikas :))
Ise hullult õnnelik, et edaspidi ainult vipis olen :)
Mingismõttes igatsen oma ellu midagi või kedagi, aga samas tänu eilsele mälestuste radadel käimisele kindlasti mitte kedagi, segane
Üleeile toimus täiesti etteplaneerimatult hoorakate kogunemine, eetel oli juhuslikult tööl ja teistega kokkusaamised sattusid ka samale ajale.
Nii, üks asi mis mind häirib on kindlasti see, et kuttidel on mingi semukoodeks või kuidas iganes seda nimetatakse: kutile meeldib tüdruk, ta sõbrale meeldib sama tüdruk, tüdrukule meeldib kuti sõber aga kuna kuti sõber ei taha sõbra tundeid haavata, siis ei tee ta selle tüdrukuga midagi. ehk täielik bullshit!

Aastavahetuse veedan tööl, ise olen sellega rahul, kuna ega ma nkn midagi targemat ei teeks kui jooks, eksole ju.
Tööl joon ka nkn ja pole hullu, et kõige kallimate sõpradega koos ei saa olla, töö juures ka sõpru küllalt ja ei ole mingit probleemi nende seltsis uut aastat alustada :)
Lisaksin paar pilti ka, agaaaaaaaaaa kuna arvutis on kaustas nimega telefon 2058 pilti, siis ma tõesti ei suuda sealt midagi asjaliku välja otsida.
Eks mõni teine kord, kui tõesti terve päeva kodus veedan ja midagi targemat oma ajaga pole teha :)

Aga tagant järgi siis ilusaid pühi ja ette head vana aasta lõppu ja ilusat uue algust :)
Olge sama ilusad, tublid, armsad, arvestavad ja armatage üksteist :)
Kuulake head muusikat ja tantsige hästi palju!! :)

No comments:

Post a Comment